Sem Rental maakt het huren van een trailer wel héél erg verleidelijk. Met keus uit meer dan 50 objecten, staat er altijd passend materiaal voor je klaar. Jong en goed materiaal. Want ook onze huurtrailers sturen wij alleen de weg op als ze tiptop in orde zijn. Huren? Laat via het aanvraagformulier Sem Rental weten wat jouw wensen zijn.
Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor het huren van koeltrailers, in plaats van zelf te investeren in koeltrailers. Wij kunnen met een grote vloot koeltrailers snel inspelen op uw transport behoefte. Onze specialiteit is het verhuren van koel trailers. Voor bloemen, planten of levensmiddelen transport, wij hebben altijd een trailer die aan uw wensen voldoet.
               
Bloemen breed of Ferry geschikt? Laadklep of een bepaalde hoogte nodig? Wij hebben altijd een trailer staan om in uw wensen te voorzien. Onze groeiende vloot, jonge en compleet uitgeruste trailers zijn voor korte of langere tijd beschikbaar. Afhankelijk van de huur periode, behoort branding ( huisstijl ) tot de mogelijkheden. Vele klanten gingen u reeds voor en rijden nu voor een vaste wekelijkse huurprijs, met een trailer in kleur.

Heeft u interesse in het huren van een trailer? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
Ja, ik wil… huren bij Sem Rental!

Bedankt! Wij gaan op zoek naar een match made in heaven tussen jou en onze huurtrailers. Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Westland
WESTLAND, PRACHTLAND

Westland: het hart van Nederland! Dé doorgangsroute voor transport van groente, fruit, bloemen en planten naar binnen- en buitenland. Grote kans dat je vaker dicht bij Semtrade in de buurt bent dan je denkt. Tijd voor een (tussen)stop op het Transportcentrum Westland, vlakbij de A20! Ook voor Engelse transporteurs een piece of cake , via de ferryverbinding
Hoek van Holland - Harwich.